23 juli 2020

Thuis bewegen in tijden van corona: zo doe je dat

Dit is een gek, moeilijk jaar voor zo’n beetje iedereen. We brengen allemaal meer tijd thuis door, achter onze televisies of computers, terwijl we het nieuws volgen en hopen op een oplossing die een einde zal maken aan deze situatie.

Het is gemakkelijk om moedeloos te raken: we worden geconfronteerd met allerlei veranderingen en onduidelijkheden waar we als individu weinig invloed op hebben.

Toch denken wij dat dit daarom juist een tijd is om te kijken naar die dingen waar we wél controle over hebben: onze eigen levens, onze gedachten, onze gezondheid.

Volgens ons maken de huidige omstandigheden het concept ‘positieve gezondheid’ belangrijker dan ooit: als mens het beste in jezelf naar boven halen – zowel lichamelijk als mentaal – is misschien wel de allerbeste en meest productieve manier om met de huidige onzekerheid en onduidelijkheid om te gaan.

Wetenschappers weten inmiddels al lange tijd dat ons immuunsysteem, onze mentale gezondheid en ons algemeen fysieke welzijn sterk verbonden zijn met één niet te onderschatten factor: beweging. Hoe meer we bewegen, hoe beter we ons voelen; zo simpel is dat. Maar wat als we niet naar buiten kunnen?

Wij bieden een oplossing voor dat probleem. Als je klikt op de link, zul je daar ons GoLiveActive-programma vinden: een programma vol met oefeningen die gebaseerd zijn op Otago, Pilates en Aerobics. En het beste aan al deze oefeningen? Je kunt ze gewoon thuis, in je eigen woon- of slaapkamer, uitvoeren!

Onze videos bieden alle informatie en instrumenten die je nodig hebt om in balans, sterk, gezond en in vorm te blijven – zonder er ooit de deur voor uit te hoeven.

Het programma bevat een grote variatie aan oefeningen, die allen kunnen worden aangepast aan uw persoonlijke niveau en de intensiteit waar jij je prettig bij voelt. Onze gecertificeerde trainers nemen je bovendien mee naar een prachtige, zonnige locatie: voor je het weet ben je vergeten dat je in je eigen woonkamer staat.