Over ons

Wij geloven dat vrijheid meer is dan de mogelijkheid om te gaan en staan waar we willen: vrijheid is een gevoel. Met behulp van nieuwe “kunstmatige intelligentie” (AI) en “Assistive technologies” (AT) creëren wij preventieoplossingen die in staat zijn om dit gevoel te genereren.

Wij geloven in het bieden van praktische, dagelijkse ondersteuning. Elke dag weer. Daarom hebben wij de GoLiveClip ontwikkeld. Deze clip en haar preventieprogramma’s geven gebruikers de kans om de regie te nemen over de eigen veiligheid, gezondheid en vrijheid.

Daarnaast faciliteert onze technologie het ondersteunen van mensen dóór mensen – want vrijheid is onlosmakelijk verbonden met gemeenschap. Onze preventieoplossingen zijn toegankelijk voor iedereen: zonder uitzonderingen. Gociety Solutions heeft het zich als doel gesteld om producten te ontwikkelen die voor iedereen te begrijpen en te gebruiken zijn. Zo maken we het voor iedereen mogelijk om te kiezen voor een gezonde leefstijl en gemoedsrust.

Met ons GoLiveHealth preventieprogramma willen wij bijdragen aan het op peil houden van de zorg en kwaliteit van leven van thuiswonende ouderen: nu en in de toekomst.

Video

Wereldwijde partners

Wij ontwikkelen wetenschappelijk gevalideerde, innovatieve kunstmatige intelligentie(AI)-technologie, en creëren gebruiksvriendelijke, moderne en coronabestendige maatschappelijke preventieprogramma’s die daar bij aansluiten en gebruik van maken. We werken daarin samen met internationaal gerenommeerde partners met een sterke wetenschappelijke en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Meedoen

Is uw organisatie of gemeente ook bereid om hier haar schouders onder te zetten om gezamenlijk het verschil te maken? Wilt u graag meer weten, of wilt u ons programma ergens onder de aandacht brengen? Neem dan contact met ons op.